lunes, 31 de marzo de 2008

8é partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior.CR Quimic 17 Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 7

Penúltim partit de lliga a domicili del Quimic, líders de lliga, invictes en tota la competició i on el reus va perdre per un resultat de 17 punts a 7.
S’arriba sabent que és un partit dificil, jugant a casa dels ja campions de lliga peró amb la motivació extra de poder desvancar-los i donar un avís de que un Reus cada cop més madur es creix partit a partit.
L’inici del partit va començar afavorint als locals, ja que gràcies a l’empenta per força no trigarien a fer-se amb el primer assaig, desde una melé a favor a 5 metres de la linia d’assaig roig-i-negra cuominarien amb una penetració fins a l’assaig.Es sumarien 2 punts per la transformació a pals.(7-0)
Pocs minuts després tornarien a assajar mitjançant una altra entrada contundent desde els 5 metres de la linia d’assaig reusenca sense que la defensa ho pogués evitar.No transformarien el xut a pals.(12-0)
Després d’aquests 20 primers minuts de control local, els reusencs es posen les piles, defensant a mig camp, barrant el pas a les ofensives del Quimic i jugant a l’atac amb bones seqüències de contiuitat dins de la 22 contrària, inclús amb algunes oportunitats d’assaig en jugades de cop de càstig prop de la linia de 5.

Mitja part.

La segona part del partit va ser intensa, amb ritme d’ambdós equips, força fases de joc continuades, conservant la pilota el Reus per obrir-la als 3 quarts i desbordar amb rapidesa i velocitat, punt fort dels reusencs, mentre que el Quimic buscaba un avanç segur, amb davantera a peu de ruck i cops de força.
Ara bé, el Reus va saber agafar la mesura al Quimic i als 20 minuts, desde una pilota transmesa desde un ruck fins quasi l’ala amb una bona combinació entre conservació i continuitat va donar l’únic assaig per als reusencs a mans de “Nelo”, que trencaria pel centre de la defensa habent-la sortejat àgilment.El xut a pals entraria sense problemes.(12-7).
Els minuts restants del partit van mantenir el ritme incesant, un Reus que buscaba la remontada i un Quimic que volia sentenciar, on als 5 minuts abans del final ho aconseguria per la banda amb un assaig que agafa en inferioritat als reusencs.No transformaria el xut a pals.(17-7)

Final del partit.

Bon joc dels reusencs, demostrant cada cop un joc més ordenat en atac, potser encara per millorar en defensa, bones recuperacions en rucks i control absolut en touches.

Els jugadors: Marcelo, Dani, Moreno, Cristian, Héctor Sánchez, Kill-Bill, Ivan del toro, Andrey, Salva, Paco, Marc, Felipe, Nelo, Guiver, Eloy, Beto, Miquel, Lailo, Damián.

miércoles, 19 de marzo de 2008

7é partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior. Atlètic Vic/Crans 8 Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 34

Antepenùltim partit de lliga i nova victòria del Reus a domicili de l’Atlètic Vic/Crancs, amb un resultat de 34 punts a 8.
Inici de partit sota control reusenc, on als 5 minuts de joc ja tindriem el primer assaig dels visitants a mans de “Marc”, que desde una sortida en una melé, la pilota arribaria a les seves mans culminant la carrera en assaig.La transformació es fallaria.(0-5)
Als pocs instants, una entrada en potència de “Damián” donaria el segón assaig als visitants, el qual tampoc seria transformat a pals.(0-10)
Durant la meitat del primer temps el Vic retallaria distàncies amb un xut a pals obtingut gràcies a un cop de càstig a favor, aquests es sumarien 3 punts.(3-10)
Quasi d’inmediat, en la següent jugada ofensiva del Reus, una passada d’Héctor mentres era placat va ser aprofitada per “Paco” que anotaria a plaer.”Felipe” transformaria el xut a pals.(3-17)

Mitja part.

La segona part va iniciar-se amb certa fluixera per als roig-i-negres, pecant potser de confiança, perdent algunes touch i melés; peró aquests van respondre amb rapidesa avançant metres gràcies als mauls.
Al minut 10 del segón temps, “Marc” rebent una pilota al seu camp, començá una carrera èpica que culminaria en assaig després de sortejar a tot defensor que se li acostaba.”Felipe” ransformaria el xut a pals.(3-24)
Un reus ofensivament actiu segueix buscant un assaig més, el qual realitzarien després de guanyar una melé a pocs metres de la linia d’assaig local, on amb una passada de la pilota pel tancat arribaria novament a “Marc” que anotaria.Es transforma el xut.(3-31)Poc després, en una altra jugada d’atac, “Felipe" rebria una dificil pilota que l’obliga a fer un xut de drop al més pur estil Johnny Wilkinson, fent-lo passar pel centre dels 3 pals donant a l’equip 3 punts més.(3-34)
Just en lúltim minut avans d’acabar el partit i després que el Vic intentés penetrar la defensa reusenca a força de davantera, els locals obririen una pilota a la má posant en inferioritat al reus, anonant així un assaig còmode per la banda.No transformarien el xut a pals.(8-34)

Destacarem el bon joc en touches i melés, les jugades estàtiques de ruck, els mauls i les bones entrades en potènca dels jugadors reusencs.

XV inicial: Marcelo, Pepe, Marc Moreno, Miquel, Damián, Andrey, Ivan del Toro, Hector Sanchez; Salva, Paco; Felipe, Marc, Guiver, El Vasco, Beto

Canvis: Jose per Marcelo en la primera part
Alberto per El Vasco
Damian per Curro al descans
Dani per Ivan del Toro i Lucas per Salva en la segona

jueves, 6 de marzo de 2008

6é partit de lliga segona volta 2º divisió catalana rugby sènior.Rugby Reus Deportiu ACO Montferri 22 Senglars de Torroella 26

Partit de la jornada 15 contra el segón classificat.Un Reus que després de 3 jornades seguides guanyant no ha pogut seguir amb la ratxa, tot i que es podria haber aconseguit de no ser pels primers 20 minuts de joc.
Comença el partit de forma totalment desfavorable per al Reus, on en la primera pilota d’atac en els visitants cauria el primer assaig per un error de placatge.Transformarien el xut a pals.(0-7)
Les coses encara es van posar més fosques per als roi-i-negres, ja que dos errors més de placatge i una bona continuitat del joc dels senglars van fer que aconseguissin 2 assajos més i les seves respectives transformacions.(0-21)
En només 20 minuts el Reus ja perdia de 21 punts, va ser aleshores quan els locals van entrar de cap en el partit, millorant en defensa i jugant en camp dels gironins, tenint algunes ocasions peró sense aprofitar-les.
La més clara va ser una entrada d’Héctor en velocitat que va ser frenada per 2 defensors just quan casi entraba en la linia d’assaig.

S’arriba al descans.

La segona part comença amb 3 punts a favor del Reus despés d’un cop de càstig transformat per “Paco” (3-21).Va ser llavors quan arribaria als pocs instants un altre assaig visitant, l’últim per a ells en el partit, sense transformant el xut.(3-26)
A falta de 30 minuts del final del partit els senglars estaven defenent molt bé, peró en una jugada d’atac d’ells, aquests fan una passada que “Felipe” interceptaria desde la linia de 22 reusenca aconseguint anotar després d’una gran carrera.La transformació es fallaria.(8-26)
5 minuts després i en una altra dolenta acció de passada dels de Torroella, “Marc” interceptaria la pilota desde la linia de 22 local, arribaria en carrera fins la linia d’assaig, peró una acció antirreglamentària d’un jugador dels senglars just avans de que es plantés la pilota va ser vista per l’àrbitre i dóna al Reus un assaig de càstig.”Paco” transformaria el xut desde el mig de pals.(15-26)
El Torroella es començaba a posar dels nervis a la vegada que el reus es trobava pletòric de moral.
El Reus va tenir una opció de sumar-se 3 punts més per un cop de càstig a favor, peró no va entrar per poc.
A falta de 10 minuts de la finalització del partit, “Nelo” aconseguiex un altre assaig per als locals després de fintar a vàris defensors.”Paco” transforma el xut.(22-26)
La resta de minuts va ser una constant ofensiva del Reus que buscava sentència, pero en un d’aquests atacs en la seva linia de 5, roben la pilota en un ruck i fan un xut fora del camp.

S’acaba el partit.

Partit amb touches i melés igualades, anant de menys a més tant en defensa com en atac.

XV inicial: Marcelo, Jose, Moreno, Damian, Miquel, Andrey, Ivan del Toro, Hector Sanchez; Lucas, Paco Baena; Felipe, Marc, Eloy, Pepe, Guiver.
Canvis: Dani per Jose (meitat de la primera part)