sábado, 2 de agosto de 2008

IV Torneig 7’s platja Ametlla de Mar

El passat dissabte 26 de Juliol es va disputar a les platges de l’Ametlla de Mar el clàssic torneig anual de sevens rugby platja, on hi van participar 5 equips masculins (Reus Deportiu, Poble Nou, veterans del Montjuic, Exiles i Bonanova-CEU) i 2 femenins.

El primer partit es va jugar envers el Poble Nou, començant amb mala sort, perdent per 2 assajos a 0 al primer temps.La segona part va servir per retallar distàncies per mitjà d’un assaig de Dani, amb un resultat final de 1-2.

El segón partit va ser contra els Exiles (un combinat de jugadors del Barça), acabant amb un resultat de 3-2 a favor dels reusencs, amb assajos de Sergio, Lucas y Kill-Bill.

El tercer partit va ser enfront el Bonanova, on en aquest partit el reus es jugaba el poder passar a la final.Els roig-i-negres van començar guanyant 2-0 amb 2 assajos d’Ivan.Peró abans del descans els rivals farien un assaig i en la segona part dos més.

Finalitza el partit amb un 2-3, on la final es va decidir entre el Poble Nou i el Bonanova.

Tot i així, als reusencs encara els hi quedaba un partit, el qual va ser contra els veterans del Montjuic.Després d’haver jugat contra el Bonanova i sense un descans previ, els jugadors del Reus van sortir a jugar, sent així el seu millor partit, arribant al descans amb un 2-1 a favor (assajos de Sergio, Ivan).

La segona part va estar sota domini absolut dels reusencs, que van fer 4 assajos més (Héctor dos, Ivan i Gatito), acabant així el partit amb un marcador de 6-1 a favor.

La final entre el Poble Nou i el Bonanova va ser de 2-5 a favor del Poble-nou.El Rugby Reus tercers.

Jugadors: Marcelo, Miquel, Tacu, Dani (1), Kill Bill(1), Jose, Hector Sanchez (2), Lucas (1), Ivan (3), Sergio (2), Santi (1), Gatito (1) y Arkaitz.

Després del torneig es va dur a terme el clàssic tercer temps-sopar a la mateixa platja, amb llonganissa, embutits i cervesa!!!

En definitiva, l’equip va gaudir d’un bon dia de rugby i platja, començant la festa del rugby desde un dinar a “Can Curro”, a casa del jugador reusenc i finalitzant a la nit en la platja.

A més es va demostrar el gran nivell que té l’escola de rugby reusenca, amb les brillants actuacions del juvenil Sergio i el cadet Santi, també, per l’ espectacular temporada que ha realitzat l’infantil “Gatito” se’l va premiar deixant-lo jugar els minuts finals de l’últim partit, habent anotat inclús 1 assaig.