lunes, 16 de febrero de 2009

Badalona 24 - 15 Rugby Reus Deportiu

Nova derrota dels reusencs en un altre partit on s’ha pagat l’actuació de la primera meitat.

Un cop més el Rugby Reus ha començat a rebre punts als pocs minuts de començar. Durant tota la primera part el Reus ha estat tancat al seu propi camp i només ha sortit d’aquesta posició en comptades ocasions, que a més no ha aconseguit puntuar. D’aquesta manera s’arriba al descans amb un resultat de 17-0, però amb la mentalitat de que encara es podia recuperar a la segona part.

Al minut de la represa del partit el Reus Deportiu anota la primera marca, amb una bona jugada de tots que culmina Beto, Hector falla la transformació. (17-5)

Poc després arriba el segon assaig visitant, aquest cop a mans d’Alex després d’una jugada individual. Marcelo no transforma. (17-10)

Però els locals reaccionen i comencen a realitzar el joc de la primera part. Fins que aconsegueixen el quart assaig. (24-10)

El Reus disposa de més oportunitats d’anotar, però no les aprofita fins l’últim minut de partit, on novament Alex planta la pilota entrant amb força a la zona d’assaig, Marcelo no transforma i finalitza el partit amb el resultat de 24-15.

Destacar que novament s’ha defensat amb força, fet que ha provocat diverses lesions als de Badalona, i el bon joc a la touche i a la melé, tot i la inferioritat en el pes de la davantera.

XV inicial: Dani, Marcelo, Curro; Miquel, Yannick; Hector Sanchez, Matías, Alex (2A); Lucas, Alberto; Ivan, Jordi, Sergio, Eloy, Beto (1A)

Substitucions: Jaime, Arkaitz, Kill Bill

viernes, 13 de febrero de 2009

Castelldefels R.U.C. 23 - 15 Rugby Reus Deportiu

Nova derrota en un altre partit on el Rugby Reus ha viatjat amb els jugadors justos, fins i tot ha hagut de jugar amb 14 homes sobre el camp fins als 10 minuts de partit.

El partit ha començat molt malament pel Reus, ja que als 10 minuts ja es perdia per dues marques sense transformar. (10-0)

El Reus intenta atacar però els de Castelldefels força be dels atacs i disposen d’algunes jugades de perill ben defensades alhora pels visitants. Qui aconseguiria anotar seria el Reus Deportiu, a partir d’un cop de càstig xutat a pals per Hector. (10-3)

Poc després els reusencs aconseguirien el primer assaig amb una pilota oberta a la línia, Sergio n’és l’autor, Hector falla la transformació. (10-8)

Aleshores els locals tornen a disposar de pilotes i comencen a fer recular al Reus, fins que aconsegueixen un nou assaig que aquest cop si que transformen. (17-8)

Poc abans del final de la primera meitat el Rugby Reus torna a retallar distàncies amb una marca de Diego en una jugada individual, Hector transforma i s’arriba al descans amb el resultat de 17-15.

La segona part estaria molt més igualada que la primera, tot i que majoritàriament es va jugar al camp reusenc i el Castelldefels anava posant homes de refresc mentre el Reus havia d’aguantar amb el que tenia. Els dos equips disposaven d’atacs, però les defenses feien el seu treball i no s’aconsegueix cap assaig. Encara que als 20 minuts de joc el Castelldefels anota un cop de càstig. (20-15)

El partit continua amb la mateixa tònica de joc. Però just a l’últim minut el Reus fa un cop de càstig davant de pals que el Castelldefels aprofitaria per xutar i treure’ns el punt bonus que s’hauria pogut guanyar.

I així acaba un partit on s’han vist diverses millores però ha tornat a passar factura la falta de jugadors. Bon partit en les fases de melé i touche, i també dels tres-quarts amb la dificultat afegida del fort aire que hi havia.

XV inicial: Dani, Marcelo, Curro; Cristian, Miquel; Hector Sanchez (1 transformació, 1 cop), Matías, Alex; Lucas, Alberto; Diego (1 assaig), Ivan, Sergio (1A), Guiver, Beto