miércoles, 25 de marzo de 2009

Rugby Reus Deportiu 10 - 61 Barça

Penúltima jornada de lliga i el Reus torna a caure, aquest cop contra els líders de la competició per 10 a 61 en un partit amb dues meitats ben diferenciades.

El partit comença amb bones sensacions pel Rugby Reus, ja que als cinc minuts de partit es posen per davant al marcador després de que Alex tapés un xut a touche i ell mateix plantés la pilota a la zona d’assaig. Marian no transforma. (5-0)

Però el Barça es refà aviat i anota tres marques seguides, de les que en transformen una (5-17).

Els locals retallarien distàncies per mitjà de Puchi entrant en un cop de càstig, també es falla la transformació. (10-17)

Poc abans del final de la primera part els barcelonins aconsegueixen distanciar-se amb un nou assaig, que a més, gràcies al punt bonus, els hi donava matemàticament el campionat. (10-22)

S’acaba la primera part amb un Reus Deportiu pensant que encara es podia fer alguna cosa.

La segona part comença amb el Reus a l’atac novament i aconseguint un nou assaig d’Alex, però l’àrbitre considera que és avant i els visitants construeixen un contracop que els portaria de pals a pals, sumen 7 punts més. (10-29)

A partir d’aquí el Rugby Reus Deportiu es desfà rebent 6 marques més i una transformació.

S’acaba el partit amb el resultat de 10 a 61. Destacar que el partit s’ha hagut de jugar amb melés pactades degut a les lesions de dos dels piliers reusencs. Bon joc a la touche, on s’han aconseguit robar algunes pilotes. I bon partit d’Alex jugant de primer centre i entrant amb força en totes les ocasions que ha tingut.

XV inicial: Lluis, Jose, Marcelo; Hector Sanchez, Matias; Guiver, Sergio, Jordi Mas; Puchi (1A), Marian; Alex (1A), Alberto, Jaime, Eloy, Lucas.

Substitucions: Curro per Jose, Moreno per Lluis, Paco per Alberto.