lunes, 27 de abril de 2009

Rugby Reus Deportiu 45 - 19 Pinley RFC


Dissabte es va jugar el partit contra el Pinley RFC, un equip anglès que ja havia vingut l’any 2007. Aquell partit se’l van emportar ells per un ajustat 19-24. Però aquest cop ha estat diferent, el Rugby Reus ha disfrutat de la seva revenja guanyant per un clar 45-19.


El partit s’ha jugat en tres parts de 25 minuts cadascuna, on els locals han anat sempre per davant d’un equip amb molta experiència que ho ha jugat tot per davantera, però ho ha passat molt malament per intentar frenar els tres-quarts reusencs. Així, el Reus ha aconseguit una victòria desprès de la mala ratxa que perseguia l’equip.


Destacar que aquest partit ha significat el debut de Josuah, Franco, Edgar i Edu. Felicitats als quatre pel seu primer partit de rugby i esperem que en puguin disfrutar de molts més. Desprès del partit els dos equips van gaudir d’un gran tercer temps al bar “Come y caña”, que s’inaugurava aquella mateixa tarda.



XV inicial: Lluís, Marcelo (1T), Curro; Cristian (1A), Alberto; Jordi Mas, Josuah, Matías; Lucas, Marian; Diego (1A), Lailo, Felipe (3A, 4T), Franco, Marc (2A)


També han jugat: Sergio, Edgar, Edu, Jordi, Isidro



Com a nota positiva del cap de setmana, cal destacar també el debut del jugador reusenc Alex Gallagher a la nova lliga Super Iberica de Rugby amb l’equip dels Almogàvers, que jugaven al País Basc contra el Korsarioak. A més Alex va ser un dels flankers titulars de l’equip on també estava, com a tècnic, Paco Baena. Aquest partit va acabar amb el resultat de 24-17 a favor dels locals.



martes, 21 de abril de 2009

Dissabte 18 d'abril


Tot i que el Rugby Reus Deportiu com a tal no tenia partit aquest cap de setmana, diversos jugadors han atès els compromisos que tenien per jugar amb altres equips.


Alex, Marian, Cristian, Lucas i Hector Sanchez van jugar un amistós amb l’Hospitalet contra l’Alella que serviria per preparar el campionat sub-23 que comença en les properes dates i on els nostres formaran part de l’Hospi per enfrontar-se a la lligueta contra Cornellà i Falcons. El partit ha finalitzat amb un contundent 94-5 amb molt bona actuació dels reusencs, aconseguint 5 de les 16 marques del partit. (Lucas-2, Marian-2, Alex-1)



Per la seva banda, Marc va formar part de l’alineació del Valls al primer partit de la lliga de rugby XIII, que els enfrontava contra el Tarragona a la laboral. El partit va finalitzar amb el resultat de 32-22, i novament la gran actuació del nostre jugador, que tot i perdre va anotar dues marques, una d’elles seria la primera del partit.



Pel que fa als més joves, els infantils Joan i Gatito van jugar amb el CRT contra el Sant Cugat i van perdre per 21-28, amb dues marques de l’Argentí. Els cadets del CRT, amb Albert, Juan, i novament Joan i Fede, van viatjar a Castelldefels per jugar un partit de la segona catalana d’aquesta categoria. Partit que perdrien per 4 marques a 2.

A més, gràcies al bon treball realitzat per Alex als col·legis, cada dissabte tenim nous jugadors a l’escola i ja tenim un bon grup de futurs rugbiers d’edats compreses entre els 8 i els 11 anys.



El proper partit del sènior, el pròxim dissabte a les 15:00 al camp municipal de Reus contra el Pinley, un equip anglès conegut pel Rugby Reus, ja que els dos equips es van enfrontar l’any 2007.



viernes, 3 de abril de 2009

RC Alella 27 - 0 Rugby Reus Deportiu


Últim partit de lliga i nova derrota reusenca, aquest cop a les pistes d’atletisme de Badalona contra l’Alella.


Els locals s’avancen ben aviat gràcies a un cop de càstig xutat a pals. (3-0)

Poc després aconseguirien el primer assaig amb la corresponent transformació (10-0), i després de l’exclusió temporal de Jaime repetirien amb 7 punts més posant així un 17-0 al marcador. La primera meitat continua amb la mateixa tònica i l’Alella suma 3 punts més gràcies a un nou cop de càstig. Per la seva banda el Reus només disposaria d’una oportunitat clara de puntuar a mans de Marcelo entrant amb força des d’una jugada de touche, però no s’aconseguiria l’assaig. Abans del final de la primera meitat els visitants rebrien una nova targeta groga, aquest cop per Alex.


S’arriba al descans amb el resultat de 20 a 0 i el partit complicant-se cada cop més.


El començament de la segona part continua com la primera meitat i l’Alella fa una nova marca transformant el xut a pals i posant el marcador de 27-0 que seria definitiu. A partir d’aquí el Reus sembla refer-se i comença a agafar el control del partit, tot i que disposarien d’algunes ocasions per puntuar, les més clares una entrada d’Alex i un xut a pals de Marc que no arriba per ben poc, no ho aconsegueixen i s’acaba el partit amb el 27-0 abans esmentat.



XV inicial: Marcelo, Puchi, Curro; Miquel, Kill Bill; Yannick, Dani, Alex; Lucas, Alberto; Hector Sanchez, Jordi, Felipe, Jaime, Marc


Substitució: entra Arkaitz per Hector.



Finalitza així una lliga marcada per la gran quantitat de lesions sofertes, algunes de llarga durada, que han fet que s’hagin hagut de jugar diversos partits en inferioritat numèrica. Esperem que es recuperin tots ells el més aviat possible per poder preparar la propera temporada amb garanties.


(més fotografies aquí)