sábado, 12 de junio de 2010

I memorial Ion Hincu Salou 2010‏



Aquest passat dissabte 5 de Juny es va disputar a la platja de Llevant de Salou, va ser la primera edició del Memorial Ion Hincu que organitza el Rugby Reus Deportiu.El qual va esdevenir en una gran jornada rugbística amb una gran quantitat d’assistens i públic.
A la platja es van habilitar 2 terrenys de joc, una carpa, acompanyada d’un equip de megafonia amb ambient musical i “speaker” molt bo.



Els participants van ser 2 equips femenins (Rugby Reus Deportiu i Tarragona) i 5 de masculins (Reus Deportiu, Valls, Amics d'Iban, Alella, TGV i Tarragona) de la catègoria senior.
La competició va engegar motors a les 16:00 hores, una mica més tard del previst degut a que dos equips van tenir problemes alhora d'arribar a la platja. Es van disputant partits simultanis en els 2 camps habilitats i mitjançant eliminatòries, de manera que la rotació d’equips va ser contínua havent jugat tots els equips entre ells, entre fases classificatòries de lliga, on els dos priemrs classificats es jugarien el torneig en una final.

Les noies van disputar varis partits entre els partits dels seniors masculins. Van jugar dos partits i un tercer barrejant els dos equips.
Les guanyadores de la categoria femenina van ser les jugadores del Tarragona, quedant les jugadores del Rugby Reus Deportiu en segona posició, recordant que aquest torneig era la primera experinècia rugbística de les noies de Reus. Moltes d'elles no havien jugat mai un partit.
En la categoria masculina els guanyadors del torneig van ser el TGV, havent-se enfrontat a la final amb un rocós Amics d'Iban que no ho li van posar gens fàcil , amb un resultat favorable als primers de 2 a 1. Durant la lliga classificatoria, el partit entre aquestos dos equips va terminar en empatat a 1, despres tots dos equips van guanyar la resta de partits, aixó li va donar més emoció a la final.
El tercer lloc va ser per als jugadors d'Alella, el quart per al Tarragona, seguits pels jugadors del Reus Deportiu i Valls.
Així doncs es va arribar al final de la competició, on els equips participants van fer gala d’un joc de nivell, havent oferit un gran espectacle a tots els assistens.
El final de la jornada va concloure en un tercer temps/sopar en la discoteca “Two Much” de Salou, on els assistens al torneig van gaudir d’un pica pica a l'interior del local en un gran ambient de germanor, on també es va fer l’entrega de trofeus.


Desde el Club reusenc, agraïm l’assistència de tots els equips i assistents presents que van col.laborar en fer gran aquest dia. Us esperem l'any vinent, per continaur amb aquesta tradició.