domingo, 19 de octubre de 2014

Lliga. Tercera jornada, Navata - Reus Deportiu

Mala jornada pel Rugbi Reus Deportiu que cau per tant sols un punt en la tercera jornada del Grup C de la Divisió d'Honor Catalana, davant un debutant a la Lliga, el Navata d'Empordà.
El partit començava amb una marca local que no transformaven i posava el 5-0 just començar l'enfrontament, però els reusencs van reaccionar ràpid i va controlar la resta de la primera part. Aquest control donava els seus fruits, i primer amb un cop de càstig transformat per Jara, i posteriorment una marca del promer centre Marc, transformada per Jara, avançaven al Reus Deportiu per 5-10 al descans.
La segona part començava igual que la primera, marca als primers minuts per part del Navata per empatar el matx. Poc desprès arribava una altra cop de càstig de Jara que deixava el marcador en 10-13. Semblava que arribava la reacció reusenca de la primera part, però la lesió de l'obertura Hector Sànchez i dues grogues deixaven al Reus amb tretze jugadors i la marca local no va tardar en arribar al minut 22. Encara hi havia temps però el Reus no tenia idees i xutava constantment sense avançar metres. Finalment a les acaballes del partit, Jara novament, transformava un cop de càstig que deixava el marcador final en 17-16. Cal destacar el bon joc de la primera part i l'efectivitat de Jara a l'hora de xutar.
La propera jornada enfrontarà al Reus Deportiu amb el CNPN C. Els reusencs volen i necessiten aconseguir la primera victòria a casa per seguir lluitant pels primers llocs de la classificació
XV inicial: 1. Llopet, 16. Xescu, 3. Dani, 4. PepMi, 25. Andreu, 6. Ronnie, 7. Joanfra, 8. Franco, 9. Jorba, 10. Thor, 11. Kenny, 12. Patas(5p.), 13. Eloi, 14. Abel, 15. Jara(11p.)
Suplents: 21. Isaac, 18. Puchi, 27. Oriol

jueves, 16 de octubre de 2014

Femeni. R.C. Sant Cugat-Rugby Reus Deportiu

El passat diumenge dia 12 d’octubre les jugadores reusenques es van desplaçar a Sant Cugat per disputar el seu segon partit amistós de la temporada.
El ritme del partit va ser molt elevat per part de les jugadores locals des del primer minut. Aquest ritme dificultava la reorganització de les jugadores reusenques, que comptaven amb vàries jugadores novells dins del camp. Arribaven les primeres marques de l’equip local després de guanyar diverses vegades la primera cortina defensiva. Així arribaven a la mitja part amb un resultat de 49-0.

A la segona part les marques seguien arribant. La bona col·locació de l’equip local les ajudava a apropar-se a marca, tot i així les jugadores reusenques intentaven mantenir-se fermes per disminuir la diferència del marcador, aconseguint rebre menys marques a la segona part.

A 10 minuts d’acabar el partit, la capitana del Reus Deportiu, Silvia Roca, interceptava un passe de les jugadores locals, finalitzant la jugada en marca, amb la transformació corresponent per part de l’Anna. El partit finalitzava amb un resultat de 83-7.

miércoles, 15 de octubre de 2014

Lliga. Segona jornada. Rugby Reus Deportiu-Garrotxa Rugby Club

El passat dissabte dia 11 el Reus Deportiu va caure davant els liders del grup C de la Divisió d'Honor Catalana, la Garrotxa, per 15-42. Es preveia un partit molt igualat però les pilotes perdudes pels reusencs amb facilitat durant la primera part i la passivitat dels placatges en defensa van decantar el partit per part dels teixons.

Els visitants van mostrar el seu potencial molt d'hora, anotant el primer assaig al minut 5 i el segon al minut 13. A partir d'aquí el joc es va anar igualant i el Reus intentava arribar a la zona de marca de la Garrotxa, pero fallaven als últims metres. A punt d'acabar la primera part els visitants van anotar la seva tercera marca al minut 38 i situava el marcador 0-15 al descans.

Començada la segona part semblava que el partit seguiria la mateixa tònica i els teixons anotaven altra vegada al minut 5. A partir d'aquí el Reus va lluitar per poder puntuar i van anotar el seu primer assaig obra de l'obertura reusenc Hector Sanchez al minut 10. La resposta dels liders no va trigar en arribar i al minut 13 feien la replica. I posteriorment tornava a anotar l'equip reusenc al minut 23 per mitjà de l'ala Jeff Cercado. Deu minuts desprès el Reus Deportiu aconseguia un assaig aconseguit per Curro i escurçava el resultat a 15-27. Però la Garrotxa va aprofitar bé els errors del Reus i van anotar dos assajos i un cop de càstig que sentenciaven el partit amb el resultat final de 15-42. Partit igualat en la segona part però amb superioritat dels visitants.

El proper enfrontament serà contra el Navata a domicili el dissabte dia 18 a les 18h.

XV inicial: 1.Curro(5), 2.Llop, 3.Dani, 4.Pepmi, 25.Chango, 6.Guiver, 7.Franco, 8.Janfri, 9.Chechu, 10.Thor(5), 11.Xavi, 12.Patas, 13.Eloi, 14.Pol i 15.Jara .
Suplents: 16.Kill, 18.Kenny(5), 21.Harrengal, 23.Josean, 24.Andreu, 25.Orioli i 28.Xescu.

Enllaç a les fotografies del partit aquí.

sábado, 11 de octubre de 2014

Femení. Rugby Reus Deportiu-Barcelona Universitari Club

El passat dissabte 4 d’octubre les noies del Reus Deportiu van disputar el seu primer partit amistós de la temporada, després d’un mes i mig d’entrenaments. El partit es va jugar al camp municipal de rugby de Reus contra el jove equip del BUC, amb un resultat favorable de 20-17.

Les jugadores locals van entrar fortes dins del camp, obrint el marcador al minut 9 amb un assaig de l’ala Marta després d’una obertura ràpida de la pilota per part de la línea. Als minuts 25 i 34 arribaven les primeres marques i transformació del BUC, com a conseqüència de varis cops de càstig i un continu treball de davantera. Abans d’acabar la primera part, la mig de melé Anna assajava a prop de pals després de vàries accions de davantera, quedant amb un resultat de 10-12.
Un altre cop la jugadora local Anna estrenava la segona part amb una altra marca en joc curt. Al minut 63 l’arrier de l’equip visitant feia el seu últim assaig aprofitant un mal xut de les reusenques. Les jugadores locals tancaven el marcador amb una tercera marca de la mig de melé en sortida ràpida de cop de càstig, acabant el partit amb un resultat de 20-17.

L'equip femení vol donar les gràcies a l’equip visitant, a la afició que es va desplaçar fins al camp, al seu entrenador i a la resta de gent per fer-ho possible. El próxim partit es disputarà el diumenge dia 12 al díficil camp del Sant Cugat.
Equip femení 2014-2015

miércoles, 8 de octubre de 2014

Lliga. Primera jornada. Gòtics "B"-Rugby Reus Deportiu

Franco, Hector i Jara
  • L'equip de rugbi del Reus Deportiu ha canviat la dinàmica que duia la temporada passada i ha començat aquesta nova etapa amb victòria. Els reusencs es van imposar a domicili per 5-24 davant Gòtics. La clau del partit van ser les ganes de rectificar el fracàs de la temporada passada i la ràpida integració de les noves incorporacions d'aquesta temporada, les quals van fer molt bon paper. Un dels noms a destacar del partit va ser el capità reusenc, Hector Sanchez, el qual va aconseguir tres de les quatre marques anotades per l'equip. Al minut 10 de la primera part l'obertura reusenc va fer el primer assaig pels roig i negres. Seguidament Eric Jara aconseguia la segona marca del Reus Deportiu que convertiria posteriorment Marc. Amb el marcador 0-12 Gòtics no baixava els braços, i aconseguia la seva recompença en acabar la primera part, anotant un assaig al minut 40. A la segona part el Reus va sortir sortir amb les mateixes ganes que a l'inici del partit aconseguint dos assajos de l'obertura reusenc en els primers 30 minuts i una conversió de Marc. Així doncs el resultat final va ser de 5-24 a favor dels reusencs que aconsegueixen a més el punt de bonus ofensiu i sobretot confiança per afrontar els propers partits.
  • El proxim dissabte 11 d'octubre al Camp Municipal d'esports, el Reus Deportiu rep a la Garrotxa, líder d'aquest grup, que en el seu partit inaugural va endossar-li un contundent 85-0 al Cornella "B".

• XV inicial: 1.Dani, 2.Llop, 3.Curro, 4.Pepmi, 25.Chango, 6.Guiver, 7.Franco, 8.Janfri, 9.Chechu, 10.Thor(15), 11.Harrengal, 12.Patas(4), 13.Eloi, 14.Kenny i 15.Jara (5).
  • Suplents: 17.Ronnie, 21.Sergio i 28.Xescu.